Wie zijn wij?

Klavier Real Estate is een jonge onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in vastgoed en participaties. Wij opereren primair voor eigen portefeuille waarvan het zwaartepunt in het noorden van Nederland is gelegen.

 

meer info

Studentenkamers

Je zoekt een mooie ruime studentenkamer in Leeuwarden of Groningen. Voor beschikbaarheid neemt u contact met ons op via het contactformulier. In de portefeuille kan men kijken als er kamers beschikbaar zijn.

In de portefeuille van Klavier Real Estate zullen tevens in de toekomst studentenwoningen worden toegevoegd. Eén pand in Leeuwarden is inmiddels aangekocht en onze eerste ervaringen zijn positief.  

Wij streven er naar om via de aanmelding van studenten op onze site te voldoen aan een vraag voor kamers. Met andere woorden hebben we geen kamer, zorgen wij er voor dat er een kamer komt. Dus student(e) meld je aan, wie weet kunnen we iets voor je betekenen.

De regels in onze panden zullen strak zijn, we hechten aan kwaliteit van de woningen en het waarborgen van die kwaliteit door het inzetten van externe schoonmaker(s) van gemeenschappelijke ruimten, ruim onderhoudsplan en regelmatig toezicht op de bewoning.

Heeft u een in alle opzichten een mooi studentenpand in Groningen of Leeuwarden en wilt u dit verkopen laat het ons weten en zo mogelijk kunnen wij snel tot zaken komen. Wij hechten meer aan de kwaliteit van het pand dan de te behalen rendementen.