Wie zijn wij?

Klavier Real Estate is een jonge onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in vastgoed en participaties. Wij opereren primair voor eigen portefeuille waarvan het zwaartepunt in het noorden van Nederland is gelegen.

 

meer info

Recreatie

 

Klavier Real Estate wil ook actief zijn in de recreatieve vastgoedmarkt. Heeft u een aantoonbaar goed verhuurbare recreatiewoning in de verkoop of  meerdere recreatiewoningen in uw portefeuille, laat het ons weten.

Klavier Real Estate bied u de mogelijkheid zelf uw recreatiewoning uit te zoeken uit het grote Funda woningenbestand of anderszins. Klavier Real Estate koopt aan en u gaat vervolgens van ons huren. Huurtermijn minimaal 5 jaar. Normale gebruikelijke huur voor door u uitgezochte recreatiewoning. Tevens is er de mogelijkheid om al vooraf af te spreken voor welke koopsom u gedurende de eerste vijf jaar de woning kunt kopen van Klavier. Deze koopsom zal steeds per jaar wisselen. Ideaal voor hen die nog (net) niet de woning kunnen kopen die ze graag zouden willen. De koopsommen bepalen we voordat de huur in gaat en wordt vastgelegd in een koopovereenkomst met de gebruikelijke bepalingen en ontbindingsmogelijkheden die u wenst.

Wilt u samen met ons een recreatieplan ontwikkelen, zie op onze site participaties.