Wie zijn wij?

Klavier Real Estate is een jonge onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in vastgoed en participaties. Wij opereren primair voor eigen portefeuille waarvan het zwaartepunt in het noorden van Nederland is gelegen.

 

meer info

Participaties

Klavier Real Estate is altijd op zoek naar nieuwe en interessante projecten om in te investeren. Eén van de manieren waarop wij dit doen, is door te participeren in projecten met een kapitaalbehoefte.

Klavier Real Estate participeert op dit moment diverse bedrijven.  Dit zijn ondernemers  die al jarenlang actief bezig zijn maar ook startende ondernemers. Een eventuele investering kan enerzijds bestaan uit kapitaal en anderzijds uit een actieve deelname binnen uw onderneming.

Bent u een (startende) ondernemer en heeft u  “wat steun nodig” maar niet de mogelijkheid om dit te realiseren, neem dan contact met ons op voor een afspraak. Klavier Real Estate hecht waarde aan de kwaliteit van uw onderpand, de stand van uw huidige hypotheekschuld(en)en eventuele overwaarde. Banken hebben slechts veelal alleen oog voor uw jaarcijfers en die kunnen in de huidige economische omstandigheden tegenvallen waardoor financieren erg lastig wordt. Neem contact met ons op en wellicht kunnen wij iets voor u betekenen.