Wie zijn wij?

Klavier Real Estate is een jonge onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in vastgoed en participaties. Wij opereren primair voor eigen portefeuille waarvan het zwaartepunt in het noorden van Nederland is gelegen.

 

meer info

Huurwoningen

Klavier Real Estate bied u de mogelijkheid zelf uw huurwoning uit te zoeken uit het grote Funda bestand of anderszins. Klavier Real Estate koopt aan en u gaat vervolgens huren. Huurtermijn minimaal 5 jaar. Normale gebruikelijke huur voor door u uitgezochte woning.

Tevens is er de mogelijkheid om al vooraf af te spreken voor welke koopsom u gedurende de eerste vijf jaar de woning kunt kopen van Klavier Real Estate. Deze koopsom zal steeds per jaar wisselen. Ideaal voor hen die nog (net) niet de woning kunnen kopen die ze graag zouden willen. Ook de oplossing voor hen die nog met het verkoop van hun eigen woning zit maar toch graag al de nieuwe woning willen kopen.

Voor deze toekomstige koopwoning(en) hanteren wij een minimale huurtermijn van 2 jaar. De koopsommen bepalen we voordat de huur in gaat en wordt vastgelegd in een koopovereenkomst met de gebruikelijke bepalingen en ontbindingsmogelijkheden die u wenst waaronder bijvoorbeeld financiering.