Wie zijn wij?

Klavier Real Estate is een jonge onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in vastgoed en participaties. Wij opereren primair voor eigen portefeuille waarvan het zwaartepunt in het noorden van Nederland is gelegen.

 

meer info

Bedrijfsruimtes

Beleggen in bedrijfsruimtes iets voor u? In ons portefeuille vindt u ze terug, en behalve bedrijfspanden helpen wij u bij uw belegging in onder andere woningen, kantoorpanden, winkelpanden, internationale objecten, en meer. Tevens kunnen huurders zich bij ons melden om te kijken als we iets voor elkaar kunnen betekenen.
 

Bedrijfsruimtes zijn er in alle soorten en maten en in iedere bedrijfstak. Heeft u een bedrijfsruimte nodig en wilt u kopen of wilt u huren, middels sale en leaseback zaken doen, alles is mogelijk. Wij staan open voor uw vragen en wensen. Mogelijk dat wij elkaar kunnen versterken.

 

Klavier Real Estate bied u de mogelijkheid zelf uw bedrijfspand uit te zoeken uit het grote Funda bestand of anderszins. Klavier Real Estate koopt het pand en u gaat vervolgens huren. Huurtermijn minimaal 5 jaar. Normale gebruikelijke huur voor door u uitgezocht bedrijfspand. Tevens is er de mogelijkheid om al vooraf af te spreken voor welke koopsom u gedurende de eerste vijf jaar het bedrijfspand kunt kopen van Klavier. Deze koopsom zal steeds per jaar wisselen. Ideaal voor hen die een bedrijf willen starten of verplaatsen en om welke reden nog niet in de gelegenheid is om te kopen. De koopsom per jaar wordt voorraf bepaald en vastgelegd in een koopovereenkomst.